2010
 
Tønsberg
24. oktober 2010 (Lee Gibson)
H1, 9. plass/42

Årets agilitysesong ble avsluttet med et bra løp og en god følelse. Jeg har vært litt bekymret helt siden fiaskoen i Arendal, men har erfart at man ikke skal ta sorgene på forskudd. Kontakten og samarbeidet var upåklagelig idag, så jeg er superhappy med vel gjennomført. Vi fikk 15 feil, men de var ubetydelige i mine øyne. Han kom for brått på slalominngangen, han fikk en liten voltesnurr før et hopp, og han rev en pinne, men pytt!
Arendal
26. september 2010 (Allan Hansen, Danmark)
H1, DISK

Bajas hadde ikke en eneste antenne i min retning idag. Han var helt i sin egen hyperaktive lille verden og hoppet alle hindrene han så og var plutselig i andre enden av banen mens jeg stod igjen og ropte oppgitt på han. Får håpe det bare er en fase for lille kruttkula!
Arendal
25. september 2010 (Ken Fogelberg)
H1, DISK

Jeg satte igjen Baj og gikk til tredje hinder, men Baj løp dessverre på utsiden av andre hinderet, og disket før jeg rakk å reagere. Senere i løpet fikk han ferten av at mamma stod på sidelinjen, og løp overlykkelig bort til henne. Han fikk heldigvis ingen belønning for det, hun ignorerte han fullstendig, så jeg krysser fingrene for at det blir første og siste gang han løper ut av ringen.
OODK
04. september 2010 (Magne Alden)
H1, 15. plass/51

Vi gikk et fint løp, med én lei bommert, og det var slalominngangen. Typisk det, når det var det eneste jeg var skråsikker på at kom til å gå supert. Vi fikk to vegringer på inngangen (han som alltid har så fine innganger, *snufs*), men resten av løpet gikk ryddig og raskt.
Aurskog
08. august 2010 (Hans Petter Dinesen)
H1, 14.plass/53

Greit løp, er fornøyd med innsatsen. Dagens lærdom var å holde kjeft når hunden hopper, for jeg ropte på han og da rev han to hinder. Fikk en stor sving før slalomen, men likevel en god tid.
Sandefjord Hundefestival
20. mai 2010 (Peter Holmberg)
H1, 3.plass/23,
FØRSTE NAPP TIL KLASSE 2!!
Bajas gikk som ei kule! Jeg surra litt i serpentinen på slutten, brukte ikke threadle arm slik jeg hadde briefet, men Bajas skjønte hva jeg prøvde å forklare han og sprang feilfritt i mål, med 12 sekunders margin på standardtida. Dermed har vi fått vårt første napp til kl.2!!
Drammen Hundefestival
24. april 2010 (Yngve Sommer)
H1, DISK

Bajas gikk så bra at jeg glemte meg på slutten og fulgte ikke nok på i en sving. Bajas var ikke selvstendig nok til å ta den, gikk på innsiden, og hoppet hinderet motsatt vei. Vi får fokusere på det som var knallbra: rett ut av tunnelen og inn i slalomen som han gikk i et forrykende tempo!
Gjennestad Gartnerskole
28. februar 2010 (Roger Abrahamsen)
TRENINGSKONKURRANSE H1, 4.plass/14

Et stjerneløp! Jeg rakk å plassere meg akkurat der jeg hadde planlagt. Ett riv, og en grei tid til tross for at jeg rygget han noen meter før slalomen slik at han skulle få en god sjanse til å forberede seg på den siden det er relativt nytt for han. Superfornøyd!