2011
 
Norwegian Open
02. oktober 2011 (Ton van der Laar)
H2, 16.plass/40

To riv, men ser ikke så tungt på det når alt annet gikk som smurt. Han gjorde alt jeg ba om, så jeg kan ikke klage på riv synes jeg. Kom i mål med en sykt bra tid, hadde kommet på 2. plass om han hadde løfta beina sine litt bedre. Hindrene stod på maxhøyde, kanskje uvant for han?
Norwegian Open
02. oktober 2011 (Ton van der Laar)
NO (Uoffisiell), 20.plass/96.
Sammenlagt 9.plass/123!!
Holdt på å glemme banen allerede ved tunnellen (hinder nr.4)! Er glad vi har trent mye på threadle-arm, for serpentinen før slalomen fungerte perfekt. Vi klarte også utfordringen på hinder 13 og 14, der var jeg redd han skulle løpe imellom dem, men han tok en selvstendig sving. Jippi! Han begynner å bli mer selvstendig i banen, og det er gøy å utforske litt advanced handling. Etter stigen skulle man krapt tilbake, og på briefingen hørte man flere si "Seriøst??". Ved flere anledninger! Det var en litt vanskelig bane, noe annet enn de klasse 1 banenen vi er vant til. Desto morsommere var det å gå feilfritt! Det var også veldig morsomt å konkurrere i samme klasse som Norgeseliten, selvom vi ikke helt klarer å holde følge med de raskeste. Kom i mål 13 sek bak Jan Egil Eide og Cirkus, men så taper vi jo mye på felthindrene da.
Norwegian Open
02. oktober 2011 (Anne Savioja, Finland)
AG1, 5.plass/50,
ANDRE NAPP TIL KLASSE 2!!
Feilfri og napp til klasse 2!! 9 sek opp til vinneren. En snusebue som omvei (Hva i all verden?!? Løpetispe kanskje??), men det var ikke vegring. Eksperimentelt på feltene, og han lurte litt på om jeg mente det jeg sa da jeg sa Klar-Ferdig-GÅ allerede når han var midt på felthinderet, men det gikk mye fortere. Skal trene kun fart på felthindrene fremover, og trene feltet for seg ved hjelp av klikker og target, deretter legge det sammen etterhvert når han har god fart ut til feltet. Må prøve noe nytt, for det har helt klart ikke funket det jeg har gjort hittil.


Norwegian Open
01. oktober 2011 (Rolli Schiltz, Luxembourg)
NO (Uoffisiell), 33.plass/123

Stjerneløp! Ikke mye som kunne gått bedre, og bare noen sekunder unna vinneren!! Det var veldig tett blant de feilfrie, kun noen sekunder skilte 35 hunder! Vi kom i første puljen, og er temmelig kry over å menge meg med bermen av Norgeseliten når vi skal briefe sammen med dem imorgen i finalen, hihi. Satte veldig pris på klapp og jubelrop fra venner blant publikum, takk skal dere ha! Dessverre klagde filmkameraet på lavt batteri, så filmklippet ble i to deler.
Norwegian Open
01. oktober 2011 (Allan Hansen)
H2, 13.plass/41

Fikk en vegring midt i, og et riv på oppløpet fordi jeg giret han opp for mye. Tenkte jeg kunne teste litt siden vi uansett allerede hadde fått 5 feil. Hadde holdt til en 5. plass på tida, selv med vegringen!!
Norwegian Open
01. oktober 2011 (Rolli Schiltz, Luxembourg)
AG1, 7.plass/56

Fikk fire sekunder i tidsfeil, ellers feilfri. Begynne å se meg drittlei på at alle nappene våre ryker på trege felter, for det er kun der vi taper tid. Resten av banen går nemlig unna! Var usikker på om vi fikk vegring før en tunnell, men fikk altså ikke det. Må endre taktikk på feltene. To av / to på er det vi alltid har trent, og jeg har disket han og korrigert han de gangene han har løpt rett av, men fremover skal jeg forsøke å trene kun fart på felthindrene, trene feltet for seg med target og klikker, og etterhvert sette det sammen. Imorgen blir en eksperimentell dag... Vi får se hva den bringer! Hun som skulle filme meg glemte det, så da har jeg istedet lastet opp en film av Catrine og Litchi
Drøbak
04. september 2011 (Magne Alden, Norge)
H2, 11. plass/19

Hva i all verden?!? Han STOPPET midt i banen for å snuse på bakken! Hadde jeg aldri trodd. Tidligere har det alltid gått bra å gå rett etter løpetisper, så jeg er overbevist om at hun må ha dryppet akkurat der, siden han ble helt satt ut. Likevel, det er ganske så uaktuelt, Bajasen!! Jeg knurra nærmest til han, og da ble han veldig kuet. Han hoppet et hinder, og kikket veldig usikkert på meg, og syntes igrunn ikke det var så gøy lenger siden han merket hvor sint jeg ble. Neste gang han passerte samme sted snuste han i bakken, men løp samtidig. Han turte vel ikke stoppe en gang til... Det tok seg opp mot slutten, og hadde kommet oss fint igjennom med kun en vegring om ikke det hadde vært for hans lille hormonelle forstyrrelse. De derre mannfolka altså!!
Drøbak
04. september 2011 (Magne Alden, Norge)
AG1, DISK

Etter briefingen skjønte jeg at det var Magne Alden som hadde bygget banen, for han har en tendens til å bygge kronglete, ulogiske baner som er for vanskelige for klasse 1. Det var flere som lurte på hvordan klasse 3 banene hans ville se ut, siden klasse 1 banen hans blant annet hadde klasse 3 utfordringer, som for eksempel inngangen på tunnelen etter mønet!! Jaja, jeg skal ikke klage, vi kom oss igjennom banen vi, men jeg disket han med vilje på mønet fordi han gikk av feltet før han fikk beskjed om det. Nå får det være nok! Skjerpings Bajas! Også var det det med å handle med ryggskinn som støtte da... hvorfor skal jeg vise frem rompa mi ved å bøye meg så mye?!? Det morsomme er, nå har jeg begynt å kjenne at jeg bøyer meg når jeg er midt utpå banen. Tidligere har jeg kun sett det på film i etterkant og spurt meg selv om jeg virkelig bøyde meg så mye. Siden jeg nå merker det der ute på banen, så er jeg kanskje et steg nærmere å unngå det? Atter en gang testet jeg å blindbytte han inni tunnellen, og det kjennes bra og tidseffektivt, kontra å valse.
OODK Maridalen
03. september 2011 (Per Berg Kirkevold)
H2, 12. plass/25

Et ok løp, med et riv og en vegring som følge av at jeg ikke helt rakk å plassere meg, så vi kræsja. Liker ikke helt lange tunneler utstrakt, så Bajas får en lang, rett linje og kommer opp i høy fart når jeg behøver å være der for han i enden av tunnelen altså! Er veldig happy med langthoppet, tenkte å prøve meg på litt mer advanced handling der og ikke stå i innersvingen og guide han, slik jeg tidligere ville ha gjort. Det taklet han supert! Før hinder 14 burde jeg ha dratt han mye mer tilbake, men Bajas reddet meg og jobbet som en helt for å klare hoppet.
OODK Maridalen
03. september 2011 (Roger Petersson)
AG1, DISK

Tja, dette ble litt rot. Store svinger og en vegring før vi diska på at han datt ut av slalomen og tok neste hinder. Jeg ser på filmen at jeg ga han beskjed om å svinge altfor sent. I slalomen var det fryktelig dårlig gjort av meg å tyne han ved å løpe til neste hinder, for jeg vet at han ikke har vært 100% sikker på det tidligere, og vi har ikke vært på en eneste trening på fire måneder, så han har ikke trent slalom på evigheter. Det var å be om bråk, så han ble trukket ut etter 11 pinner. Jeg gjorde det samme andre gangen, men da var tempoet mitt roligere, så da klarte han det. Satser på at han lærte noe av det. Feltene er jeg happy med, med tanke på at han har løpt rett av på de forrige konkurransene. Selvom han gikk av mønet akkurat idét jeg skulle til å gi han "GÅ!" kommando, markerte han i det minste feltet perfekt. Men herregud som jeg setter rompa i været flere steder! Kanskje jeg burde begynne å handle med ryggskinn som støtte?
NKK Bjerke
21. august 2011 (Harald Schjeldrup?)
H2, 5.plass/13, 1 vegring

Jeg tror han fikk vegringen fordi jeg løp alt jeg kunne for å rekke bort til noe knot, og ble så stressa med det vanskelige som skulle komme at jeg ikke tok et hinder av gangen. Dermed var han på vei forbi et hinder han skulle ha hoppet, så han måtte ta en volte tilbake. Jeg var så bekymret for å ikke rekke frem for å vise han veien, for det var en lang strekke før knotet, men jeg skal prøve å fokusere bedre på å ta en ting av gangen. Idag testet jeg å blindbytte han mens han var i tunnelene for å raskere kunne løpe dit jeg skulle, og det kjentes effektivt og bra ut. Fortsetter nok med det, om jeg skulle få flere baner der jeg føler at det trengs. Også er jeg happy med at vi klarte en tunnelinngang på slutten som veldig mange disket på!
NKK Bjerke
21. august 2011 (Harald Schjeldrup?)
AG1, DISK

Jeg knota til føringen min. Burde valgt en annen løsning før pølsa, og så kommet på andre siden av den. Det ble bare knot, jeg holdt på å snuble inn i et hinder, og Bajas bommet på slalomen på grunn av det tror jeg. Vi kom litt ut av rytmen, og da han var frekk nok til å løpe rett av mønet disket jeg han på å ta det på nytt. Andre gangen ble det ordentlig, han stoppet der han skulle og stod til han fikk "GÅ". Håper han tar lærdom av det til neste gang.
Fredrikstad
14. august 2011 (Ola Bergh)
H2, DISK

Sånn bortsett fra et ekstra hjul, så må jeg jo si at alt annet var veldig bra. Jeg føler at jeg gjorde alt riktig, så jeg vet ikke hvordan jeg kunne forhindret det ekstra hinderet. Jeg var fullstendig klar over at jeg måtte bryte linja for han og at det var en felle med tre hinder på rekke og rad så mye hindersug og selvstendighet som gutten har, så jeg ga beskjed allerede like etter første hinderet at jeg ville svinge etter hinder nummer to. Men Baj hadde dotter i øra, og skjenket meg ikke et blikk, han bare dundra rett frem til det plutselig gikk opp for han at "matte" stod igjen. Jaja, vi har jo ikke trent på flere måneder, så han var vel litt for ivrig idag. Hadde uansett en veldig bra følelse etter endt løp. Sjekk ut hvor satans bra han søker opp slalominngangen rett etter pølsa!
Fredrikstad
14. august 2011 (Ola Bergh)
AG1, 8.plass/52

IKKE happy med feltene, men så kan jeg jo heller ikke forvente at ting forbedrer seg fra gang til gang når man ikke har trent noe som helst i mellomtiden. Back to basics, må legge om treningsmetoden litt. Og ta meg tid til å trene da selvfølgelig. Han var fryktelig treg over toppen på mønet, så jeg jaget på han, og jeg tror han misforsto og trodde han skulle løpe av. Så skjønte han at det var feil, og stoppet med alle fire poter nede på bakken. Yeah well, så fikk vi markere stoppen der i stedet, før vi gikk videre. Vi tapte såpass med tid at nappet røk på dette, og det er litt irriterende. Hadde vi vært 1,5 sekund raskere hadde vi fått napp, for alt var feilfritt, så vi fikk kun tidsfeil. Men jeg har lovet meg selv å alltid markere et stopp på feltene, og investere i fremtiden og alt det der, så det får heller være litt surt.
DKK Vejen
31. juli 2011 (David Powell / Erling Uhde Rasmussen)
H2, DISK

Frekkasen blindbytta meg og hoppet et hinder frem og tilbake. Synes igrunn han burde fulgt på idét jeg roterte og viste veien med armen, men jeg vet jo at han kan være rask til å snu på femøra så jeg burde nok ha beveget meg mer i en sirkel istedet for å stå stille. Lesson learned! Ellers ett riv, kom fint igjennom banen, men må definitivt øve på å korte inn svinger!
DKK Vejen
30. juli 2011 (Maj-Brit Crone Høg, Danmark)
AG1, 6.plass/28

Han rev første hinder. Kom igjennom banen fint, men idag gikk han av feltene før han fikk kommando og det liker jeg ikke! Han mener vel selv han er blitt verdensmester og at han ikke behøver meg lenger. Skal jobbe med å jekke han ned på jorda igjen!
DKK Vejen
29. juli 2011 (David Powell / Erling Uhde Rasmussen)
H2 ekstra, DISK

Vi klarte tunnel inngangen som mange disket på, men han lukket ørene for min slalomkommando og tok hjulet istedet. Synes igrunn jeg ropte høyt og tydelig, men jeg ga han nok for god plass til slalomen og dro han retning hjulet.
DKK Vejen
29. juli 2011 (David Powell / Erling Uhde Rasmussen)
H2, 2.plass/28,
DANSK NAPP TIL KLASSE 3!!
Høy fart, knallbra løp hvor jeg ropte til han "DU ER VERDENS BESTE!!" da vi løp i mål.
DKK Vejen
29. juli 2011 (Maj-Brit Crone Høg, Danmark)
AG1, 7.plass/24

Rakk aldri briefe, hørte plutselig jeg ble ropt opp på høytaleren, og studerte et par hunder som gikk før meg bare før jeg selv skulle til start. Fikk et riv fordi jeg ikke var helt sikker på hvordan jeg skulle løse slutten, ellers bra. Trege felt, men han tar alle, søker helt ned, og venter på "GÅ!".
DKK Vejen
28. juli 2011 (Maj-Brit Crone Høg, Danmark)
H2, 11.plass/22, 20 feilpoeng

Dette løpet ble litt kaos. Valgte å følge på i en sving hvor jeg vet Bajas kan være litt uselvstendig, og dermed rakk jeg aldri plassere meg resten av løpet, så det ble mye rot.
DKK Vejen
28. juli 2011 (David Powell / Erling Uhde Rasmussen)
AG1 ekstra, 7.plass/19,
DANSK NAPP TIL KLASSE 2!!
En agility venninne kom bort til meg og spurte om jeg var klar over at de hadde ekstraklasser i Danmark, og det ante jeg ikke noe om. "Skyndt deg bort til sekretariatet og spør om du fremdeles kan melde deg på selvom klassen har begynt, så betaler du etterpå!" De var veldig medgjørlige, og jeg løp frem til startstreken hvor jeg studerte de fire siste hundene i klassen for å finne ut av hvordan banen gikk før det ble min tur. Jeg hadde begynt å skifte til å gå utstilling, og hadde på meg glatte sko, så derfor endte det med at jeg løp barbeint iført kjole med treningsbukse under. Jeg skal ha for impulsiviteten i alle fall, det synes jeg. Galskap, sier jeg til min venninne som bare ler av meg. Så ble det min tur, og jaggu fikk vi ikke napp gitt! Haha. Takk, Linda!
DKK Vejen
28. juli 2011 (David Powell / Erling Uhde Rasmussen)
AG1, 4.plass/22

Feilfritt løp, og hadde fått napp hvis det ikke var for sure 0,2 i tidsfeil! Men jeg er fornøyd med at jeg klarte å markere alle feltene for han. Investering i fremtiden, var det ikke så?
Sandefjord Hundefestival
19. juni 2011 (Per Berg Kirkevold)
H2, DISK

Jeg digga denne banen! Den var kjempemorsom med en masse serpentiner og feller. Vi diska på en serpentin, og jeg hører Per ler "sånn går det når du stikker ut rompa!". Haha.
Sandefjord Hundefestival
19. juni 2011 (Per Berg Kirkevold)
AG1, DISK

Vi disket på at han hoppet et hinder frem og tilbake. Dette løpet var ganske rotete, i alle fall på slutten, da datt vi helt ut av det. Bajas vimsa og var ikke på nett og jeg ble oppgitt, og da fungerte absolutt ingenting, haha. Feltene var trege, men korrekte idag. Slalominngangen var den største utfordringen for alle i denne banen, men den klarte Bajas med glans og fikk masse skryt for etterpå!
Sandefjord Hundefestival
18. juni 2011 (Harald Scheldrup)
H2, 6.plass/19

Oooh, vi var så nær, så nær! Jeg trodde Bajas hadde nådd sitt commitment point for å ta tunnellen, og løper mot neste hinder. Da stopper han i åpningen av tunnelen og kikker etter meg, så jeg må be han en gang til om å ta tunnellen, så da ble det en vegring der. Resten av løpet gikk som smurt, og vi fikk en sjanse til å briljere med våre fine serpentiner.
Sandefjord Hundefestival
18. juni 2011 (Harald Scheldrup, Norge)
AG1, 5. plass/37,
FØRSTE NAPP TIL KLASSE 2!!
Er så happy! Vårt andre stevne, også får han allerede et napp til klasse 2! Ja, jeg er fullt klar over at jeg kanskje burde korrigert feltet på stigen og latt han ta et skritt til slik at han stod "to på - to av", men han markerte feltet så tydelig, så selvom han burde stått ett skritt lenger frem syntes jeg det var godkjent. Finpussingen får vi ta senere. Hadde han gått av feltet hadde jeg selvfølgelig korrigert. Mye mulig jeg hadde brukt litt tid på å korrigere han hvis vi hadde fått noen feil tidligere i banen, men jeg bestemte meg for å gå for gull! Det er lett å være etterpåklok og si hva man burde og ikke burde, men man blir jo bitt av basillen når man er utpå banen...
NKK Drammen
05. juni 2011 (Kristin Jæger)
H1, 1.plass/24,
OPPRYKK TIL KLASSE 2!!
Det var litt dårlig plass et par steder på banen, og jeg var litt nervøs på inngangen til slalomen, for den kom veldig brått på etter et hinder. Bajas taklet det fint, så da var det bare å satse videre. Han fikk også dårlig plass litt senere i banen, hvor han faktisk tok en stor sving på utsiden av sperrebåndet! Kanskje var det fordi jeg hadde teltet hans og bagen min akkurat der, men det satt ingen folk der som han ville hilse på, så jeg tror ikke det var derfor han løp på utsiden, jeg tror det bare ble for dårlig plass rett og slett. Men det ble uansett ikke så mye surr ut av det, han fortsatte som den kanonkula han er og løp i mål som eneste i klassen som klarte 0 feil!!
Oslo Hundeshow
29. mai 2011 (Rolli Schiltz, Luxembourg)
AG1, 9.plass/34

Herregud, så mye som jeg kløna under dette løpet! Gjorde igrunn alt feil, og måtte le da jeg så film av meg selv etterpå. Jeg glemte å holde han igjen på vippa, ga han "GÅ" kommando med en gang tærne hans traff bakken, også klarte jeg å komme utfor å ligge FORAN han i banen for en gangs skyld, og ble mildt sagt overrasket da jeg kom til mønet og måtte vente på han! Der burde jeg definitivt ha improvisert fra briefingen og valset istedet, slik at jeg kom på riktig side etterpå. Bajas står på toppen og kikker litt forundret etter meg, hahaha. Huffameg. Men igjen, en bra markering på feltet på mønet! Ble en veldig hakkete føring, du ser jeg nøler flere steder. Fint å se akselereringen hans på oppløpet! God fart, ingen riv! Til tross for NM i kløning fikk vi kun 5 feil.
Oslo Hundeshow
28. mai 2011 (Rolli Schiltz, Luxembourg)
H1, 1.plass/41,
ANDRE NAPP TIL KLASSE 2!!
Perfekt løp! Jeg begynner å finne rytmen selv, har jo slitt fælt med hjertebank på startstreken, prestasjonsangst, og høye forventninger til meg selv. Denne runden klarte jeg ha kontroll hele tiden, og jogger avslappet gjennom banen. Skriker jeg høyt på slutten, eller skriker jeg høyt på slutten? Visste ikke at jeg var så feminin, jeg. Hehe. Vi vant et stort serveringsfat, men jeg må si meg skuffet over at ikke Stovner Hundeklubb tildelte rosetter i hoppklasser. Snytt! Det jeg gledet meg mest til var å få sort og oransje sløyfe. Fikk istedet en latterlig medalje, slik de deler ut i barneskirenn. Jaja, Bajas fikk med andre ord gå med litt bling resten av dagen. Fin og flink hund! Vi hadde forøvrig 16 sekunders margin på standardtida, og det var hele 5 sekunder ned til andreplassen!
Oslo Hundeshow
28. mai 2011 (David Powell)
AG1, 10. plass/38,
SØLVMERKET!!
For et kjempefint løp! Vi hadde kommet på andreplass og fått napp hvis ikke stakkars Bajas hadde mista fotfestet på stigen. Jeg tok det rolig etter det, og lot han trave et stykke tilbake for å få rett linje opp på stigen, og han haltet ikke, så jeg bestemte meg for å fortsette. Han var synlig mer skeptisk til felthindrene etter fallet, men jeg er ikke redd for varige mén, jeg tror han vil komme fort over skrekken nå som han først er blitt tryggere på hindrene. På mønet ble det til et uplanlagt løpende felt, og det skammer jeg meg over, men da får jeg ta lærdom av at jeg ikke kan beine mot neste hinder før jeg ser at Bajas tenker ta med seg feltet, haha! Det signaliserte vel at det var greit å bare springe videre. Vippa på dette løpet kontra det forrige løpet er betraktelig dårligere, men det var jo fordi han overrasket seg selv litt på den forrige vippa, haha. Bortsett fra feltet på mønet må jeg si meg godt fornøyd med vår offisielle debut!
Oslo Hundeshow
28. mai 2011 (David Powell)
AG1, DISK (annulert pga. omgjøring i banen)

Vår store debut i agility! Hehe. Vi har trent masse på felthindre i det siste, og Bajas har fått et felthindersug på samme måte som andre hunder er tunneloholikere. Bajas blindbytta meg og løp rett opp på stigen! Haha. Jaja, det får defineres som et luksusproblem, siden han var skeptisk til felthindrene for et år siden og måtte lokkes over. Jeg må si jeg LIKER måten han markerer feltet på etter mønet!! Han plukker med seg deler av lengdehoppet, men det er første gange jeg har sett at han forsøker å løpe oppå plankene. Han feilberegna vel litt. På vippa kommer han i litt større fart enn det han selv hadde tenkt, og jeg holdt på å le meg ihjel av uttrykket hans. Hjulet ble definert som farlig, flere hunder fikk det over seg, og det så temmelig stygt ut. Dommeren avbrøt til stor applaus fra publikum, og byttet ut hjulet med et hinder, og lot de få som hadde startet gå om igjen hvis de ville.
Moss
01. mai 2011 (Magne Alden)
H1, 7. plass/46

Det føltes som en seier, dette løpet. Da vi kom i mål var jeg usikker på om den store svingen hans ble bedømt som vegring, og jeg lurte på om det var feilfritt eller ikke? Det viste seg at vi hadde fått 5 feil, men løpet ble ikke dårligere av den grunn! Bajas var på nett, til tross for at jeg fremdeles sliter med at hjertet hopper ut av brystkassa mi på startstreken. Bajas fikk plukke premien sin selv fra premiebordet, og valgte (selvfølgelig) et kosedyr som han tok æresrunder med.
Tønsberg
03. april 2011 (Lars Bang, Danmark)
H1, DISK

Jeg rakk ikke plassere meg slik jeg hadde briefet, og ble satt ut av den litt dårlige reserveløsningen. Da ble jeg altfor passiv, mistet rytmen fullstendig, og derfor disket vi. Fant heldigvis rytmen noenlunde igjen, så resten av løpet gikk greit, men det også kunne hatt mer flyt. Plaster på såret var et åpent hoppløp vi også gikk idag, som var nesten perfekt!
Drammen
13. mars 2011 (Petter Nordlien)
H1, DISK

Bajas var helt konge idag! Han gjorde alt jeg ba han om, hadde høy fart, og klarte tilogmed slalomen! Hvis ikke matmor hadde glemt banen da det var igjen bare 5 hinder er jeg sikker på at vi hadde fått napp til opprykk! Dagens mål var uansett å klare slalomen. Og å roe prestasjonsangsten og hjertebanken på startstreken. Og det klarte vi!
Drammen
12. mars 2011 (Magne Alden)
H1, DISK

Bajas gikk supert første halvdel av banen, men så vet jeg ikke hva som gikk galt. Atter en gang surrer han det til på slalomen, enda så skråsikker han alltid er på trening. Hvorfor?? Men det skal sies at det var en veldig vanskelig bane, for vanskelig for klasse 1 spør du meg. Jaja, ny sjanse imorgen!
NKK Bø
20. februar 2011 (Per Berg Kirkevold)
H1, DISK

Bajas gikk som ei kule, og det kjentes helt herlig. Jeg glemte banen og sendte han inn i feil tunnelinngang, så vi disket på det. Men Bajas gjorde som jeg så bestemt ba han om, så jeg klager ikke. Han blir heit på konkurranser, og da går det litt rundt for han på slalomen. Håper det roer seg etterhvert, for han gjør aldri feil i slalomen på trening. Vi fikk enormt mye skryt for en harmonisk ekvipasje etterpå, og det varmer!