2015
 
Tønsberg
11. oktober 2015
H3, 3/26, 5 feil
andre 1.premie til AGHIII tittel
Nydelig løp, heltent hund, som ikke har trent på lenge. Alle kom og gratulerte meg med CERT, så skuffelsen var stor da det var registrert 5 feil. Bajas hadde visstnok revet et hinder.
Tønsberg
11. oktober 2015
AG2, DISK/33

Bajas stupte av stigefeltet, så jeg tok han tilbake. Tre ganger. Så da gikk vi av banen til slutt. Er møkk lei feltfeil på stigen.
Sandefjord
14. juni 2015
AG2, DISK/38

Mistet han allerede på hinder 2. Også så han et møne han ville ta. Klarte å finne rytmen igjen og gjorde en bra avslutning, med et fint felt på stigen.
Sandefjord
14. juni 2015
H3, DISK/33

Respekt til Ina for at hun var så modig at hun startet en grisevanskelig H3 bane med Bajas, til tross for at hun aldri har gått med han før!! (Jeg rakk ikke briefing pga LP).
Sandefjord
13. juni 2015
H3, DISK/34

Hvor mange ganger går det an å diske i løpet av én bane? Fikk mange kommentarer etterpå at jeg heller burde løpt med henda på ryggen, for det gikk jo mye bedre!
Sandefjord
13. juni 2015
AG2, 5.plass/38, feltfeil,
AGII tittel
Med hendene på ryggen for å vise at hundene følger skuldre og hofter. Hadde vunnet med napp og opprykk hvis han hadde tatt stigefeltet.
NKK Drammen
06. juni 2015
AG2, DISK

Han hoppet av feltet, så jeg tok han tilbake. Senere detter han ut i slalomen. Resten var bra, men med noen litt store svinger her og der.
NKK Drammen Norgesmesterskap
06. juni 2015
H3, DISK

Da vi kom til slalomen tror jeg at Bajas trodde han hadde gjort noe galt da jeg forsøkte å krysse bak han. Vinkelen ble litt for skarp tror jeg. Så løp vi forbi et hinder, og da jeg forsøkte å svinge han tilbake på dette tok han med seg en tunnel på veien. Vi klarte de fleste strabasene der mange dyktige handlere disket.
Stovner
31. mai 2015
AG2, DISK

Kjempebra disk! Han tok stigefeltet pent, men jeg var litt sen med å gi beskjed om neste hinder, så han kom litt skjevt på og rev det. Etter det pusha jeg fart, men litt for mye da han løp forbi et hinder. Også rev han et hinder på oppløpet. God kontakt hele tiden, Bajas gjorde som han ble bedt om.
Stovner
31. mai 2015
H3, 11.plass/30, en slalomfeil, ett riv

Et strålende løp! Er godt fornøyd med handlingen min. Klarte oss bedre enn mange som egentlig er dyktigere enn oss, så det er jeg stolt over. Bajas kom litt for fort inn i slalomen, så vi måtte ta den på nytt. Også rev han tredje siste hinder. Pyttsann, han gikk kanonbra! Det var så gøy!
Stovner
30. mai 2015
AG2, 5.plass/??, tre riv

Fikk tre riv dessverre (kun to som ble registrert), men ingen feltfeil eller vegringer. Ropte "NED!" på feltet, og han hadde et perfekt løpende felt. Hadde liksom planlagt å stoppe han, men drømmen er jo et perfekt løpende felt, så jeg ville ikke ta han tilbake når han ikke hoppet av. Klønete handling ellers. Bajas var lynrask, og jeg hang ikke helt med.
Moss
1. mai 2015
AG2, 10.plass/32, to riv.

Han rev med seg en hel hindervinge, pluss at han kom skjevt på hjulet og rev det også, ellers var det et kjempebra løp med tre nydelige felt! Skikkelig løpebane, med et skrekkelig langt oppløp!
Moss
1. mai 2015
H3, DISK

To riv, disket på feil tunnellinngang, ellers bra. Ville teste ut litt, så jeg sendte han frem over muren alene for å ta bakside av neste hinder alene for så å hoppe hjulet på tilbakeveien.
Arendal
26. mars 2015
AG2, DISK

Riv på 11, feltfeil ned mønet, men med det beste nedfeltet på stigen noensinne, så jeg løp rett ut av banen for å belønne selvom det var et hinder igjen. Det er så deilig at jeg klarer å bremse han på feltene nå!
Arendal
26. mars 2015
H3, DISK

Han holdt på å ta tunnelen etter 3'ern, men jeg fikk svingt han i siste liten, men da ble det en vegring på hinder 4. Så var jeg litt for kjapp ved 6'ern, så han snudde med meg. På 14 sier jeg "Frem hopp!", og han skyter fart og tar muren i stedet. Baj var regulerbar og fin.
Arendal
25. mars 2015
AG2, DISK

Fikk dessverre ikke filmet løpet, for jeg hadde ikke nok plass på mobilen. Da jeg kom i mål hadde jeg allerede glemt hvordan banen var, for det var helt kaos i hodet mitt, så det sier vel sitt om hvordan løpet gikk.
Arendal
25. mars 2015
H3, 6. plass/59, feilfritt,
første CERT, første 1.premie til AGHIII tittel 4,23m/s
Noe ufortjent feilfritt løp. Holdt på å diske to ganger. 7,29 sek bak vinneren, men så tapte vi jo tid på de to nesten-vegringene. Uvirkelig følelse å få vårt første CERT, er så strålende fornøyd!
Tønsberg Vårspretten
12. april 2015
H3, 16.plass/35, to riv
Dommer: Eivind Fossum

To riv, resten var plettfritt. Han klarte til og med å styre mellom noen trange hindre i målområdet som jeg var bekymret for.
Tønsberg Vårspretten
12. april 2015
AG2, 8.plass/30, ett riv,
andre 1.premie til AGII tittel
Dommer: Harald Schjelderup
På bommen ble Bajas blendet av lyset og trodde nok det var vippa. Jobbet med feltet, og det gikk fint. Endelig! Hele løpet var kjempebra, men så var det noe med det å ikke juble før man er helt over målstreken da... Mistet napp og opprykk til klasse 3. IGJEN! Denne gangen fordi jeg hylte av glede da han hoppet siste hinderet, slik at han rev. Trodde vi kom i mål feilfritt, men skjønte fort det var noe galt da publikum ropte "NEIII"!
NKK Kristiansand
15. mars 2015
H3, DISK
Dommer: Harald Schjelderup / Jenni Lehtinen

Må lære meg tålmodighet, for jeg vet jo av erfaring at når jeg løper altfor fort forbi et hinder, så gjør Bajas det også. Også var det en bakside vi heller ikke klarte. Det var disse to stedene de fleste andre også disket. Men er veldig fornøyd med Bajas, som gjorde alt han ble bedt om.
NKK Kristiansand
15. mars 2015
AG2, DISK
Dommer: Harald Schjelderup / Jenni Lehtinen

Bajas bommet på slalomen fordi den kom for tett på. Rett før stigen, mister jeg leka ut av rygglommen, men dette viste seg å bli en velsignelse, for da Bajas fikk øye på den og visste at det ventet belønning, tok han det beste feltet noensinne i en konkurranse!!
Mjøndalen
08. mars 2015
H3, DISK
Dommer: Ronald Van Straten

Riv på tredje hinder, også løp Bajas tvers igjennom slalominngangen og videre mot noe helt annet. Tullebukk, inngangen var jo bra! Mot slutten tok han også et ekstra hinder, men da hadde vi allerede disket på noe annet tror jeg.
Mjøndalen
08. mars 2015
AG2, DISK
Dommer: Gondola Guttormsen

Gondola, din snik, som setter tunnelen inntil stigen! Jaja, det er jo en utfordring man får nokså ofte i konkurranser. Og det er likefullt der de fleste disker. Gondola lo og sa "Sånt skjer når man ser på tunnelen og ikke på stigen!". Prøvde å stoppe han på feltet uten hell, så jeg tok han tilbake, men Bajas klarer ikke snu på stigen, så det ble litt klønete. Jaja, fikk i det minste forklart han at han ikke fikk gå videre uten klarsignal.
Mjøndalen
07. mars 2015
H3, DISK
Dommer: Peter Holmberg

Var litt for kjapp forbi et hinder, og da løp Bajas også forbi. Etter det stemte ikke plasseringen min eller timingen eller noe som helst, så vi disket på at Bajas tok initiativet. Men alt var bra før det, så jeg er fornøyd med forsøket.
Mjøndalen
07. mars 2015
AG2, 4. plass/39, en feltfeil,
første 1.premie til AGII tittel
Dommer: Michael Kanbach
Strålende løp, men dessverre med feltfeil ned stigen. Førsteplassen brukte fire sekunder mer enn oss, og andreplassen brukte hele åtte sekunder mer, så vi hadde glatt tatt førsteplassen, siste napp og opprykk til klasse 3 hvis han hadde hatt en pote innom stigefeltet.